Toiminnot

Ero sivun ”Kirjoja internetissä” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: == Ilmaisia ortodoksisia kirjoja == * [http://ecmr.t5.fi/ Ortodoksisen kirkkomusiikin lähdeaineistoja: nuotteja, artikkeleita, kirjoja. Kerännyt Jopi Harri. (FI, EN, RU)] * [http:/...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
 +
Jos pidät lukemisesta ja osaat kieliä, internetistä löytyy paljon ilmaista ortodoksista luettavaa. Suomenkielisiä ilmaisia ortodoksisia kirjastoja on vielä vähän ja suomenkielistä materiaalia ei ole annettu kovin paljon ilmaiseen jakeluun. Suomen tekijänoikeuslain mukaan tekijänoikeuden voimassaolo päättyy 70 vuotta kirjoittajan kuolemasta. Tätä hyödyntää muun muassa suomenkielinen [http://www.gutenberg.org/browse/languages/fi Gutenberg projekti]. On olemassa muutamia 1900-luvun alun suomenkielisiä ortodoksisia kirjoja, joiden tekijänoikeus on päättynyt. Lisää tulee joka vuosi. Näitä kirjoja ei ainakaan toistaiseksi ole kuitenkaan julkaistu internetissä. Uusia ilmaisia kirjoja odotellessa kannattaa tutustua internetin nykyiseen tarjontaan. Suomenkielinen ortodoksinen kirjallisuus löytyy [[Suomenkielinen ortodoksinen kirjallisuus|Ortodoksi.netin kirjallisuushaulla]].
 +
 
== Ilmaisia ortodoksisia kirjoja ==
 
== Ilmaisia ortodoksisia kirjoja ==
  
Rivi 16: Rivi 18:
 
* [http://www.ocrb.org/ Orthodox Christian Recorded Books: Äänikirjoja, mp3-tiedostoja (EN)]
 
* [http://www.ocrb.org/ Orthodox Christian Recorded Books: Äänikirjoja, mp3-tiedostoja (EN)]
 
* [http://webtuohus.valamo.fi/index.php Valamon verkkokauppa (FI)]
 
* [http://webtuohus.valamo.fi/index.php Valamon verkkokauppa (FI)]
* [http://www.filokalia.fi/ (FI)]
+
* [http://www.filokalia.fi/ Filokalia (FI)]
  
 
[[Luokka:Kirjallisuus]]
 
[[Luokka:Kirjallisuus]]

Versio 23. syyskuuta 2012 kello 13.16

Jos pidät lukemisesta ja osaat kieliä, internetistä löytyy paljon ilmaista ortodoksista luettavaa. Suomenkielisiä ilmaisia ortodoksisia kirjastoja on vielä vähän ja suomenkielistä materiaalia ei ole annettu kovin paljon ilmaiseen jakeluun. Suomen tekijänoikeuslain mukaan tekijänoikeuden voimassaolo päättyy 70 vuotta kirjoittajan kuolemasta. Tätä hyödyntää muun muassa suomenkielinen Gutenberg projekti. On olemassa muutamia 1900-luvun alun suomenkielisiä ortodoksisia kirjoja, joiden tekijänoikeus on päättynyt. Lisää tulee joka vuosi. Näitä kirjoja ei ainakaan toistaiseksi ole kuitenkaan julkaistu internetissä. Uusia ilmaisia kirjoja odotellessa kannattaa tutustua internetin nykyiseen tarjontaan. Suomenkielinen ortodoksinen kirjallisuus löytyy Ortodoksi.netin kirjallisuushaulla.

Ilmaisia ortodoksisia kirjoja

Maksullisia kirjoja